Polityka prywatności

Niniejsze zasady dotyczące ochrony danych osobowych mają na celu wyjaśnić i uregulować zagadnienia związane z przetwarzaniem danych osobowych osób odwiedzających stronę www.kobiecasila.pl , korzystających z tej witryny i dokonujących zakupów w sklepie. Jeżeli nie wyrażacie Państwo zgody na przetwarzanie danych w sposób wskazany w niniejszej zakładce oraz stosownych dokumentach na stronie www.kobiecasila.pl proszeni jesteście o powstrzymanie się od korzystania z niniejszej witryny.

Doceniamy Państwa zaufanie i niezwykle starannie i z zachowaniem najwyższych standardów chronimy Państwa dane przed dostępem osób nieupoważnionych. Państwa zamówienie, dane osobowe i informacje o płatnościach chronione są przez techniczne systemy bezpieczeństwa i dodatkowe procesy uprawniające. Dotyczy to zarówno transferu danych, jak i ich zapisywania na naszych serwerach.

Administratorem danych pobieranych od Państwa jest PASJONATNIK Gabriela Kuca, Brzozówka, ul. Tarnowska 107, 33-140, NIP 9372186359.
Nasze zasady dotyczące ochrony danych osobowych są zgodne z ustawodawstwem polskim: ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych i wydanymi na jej podstawie przepisami wykonawczymi oraz ustawą z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną.
Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa.

Dane osobowe, które przekazują nam Klienci, w szczególności imię, nazwisko, adres, adres poczty elektronicznej, numer telefonu, przetwarzane są:

  1. w celu realizacji składanych zamówień na produkty znajdujące się w asortymencie Sklepu Internetowego na stronie www.kobiecasila.pl
  2. w celu rozpatrywania składanych reklamacji oraz zwrotu świadczeń w przypadku odstąpienia od umowy (zwrotu towaru);
  3. jeżeli wyrażacie zgodę na otrzymywanie od nas informacji marketingowych, w tym przesyłanie przez nas drogą elektroniczną informacji handlowych, dane osobowe będą przetwarzane przez nas również w celu przekazywania informacji o naszym sklepie, ofercie i promocjach, jak również artykułów i inspiracji wysyłanych co czwartek w Liście w butelce, czyli newsletterze strony www.kobiecasila.pl.
    Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

    Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

    Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

    Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

 

 

Dołącz do 1250 kobiet w grupie Kobiecej Siły!

Kobieca siła i pasja - rozmowy o życiu z sercem i z sensem

Bezpłatne transmisje na żywo z gośćmi w grupie na Facebooku

kobiecasila.pl

ZAPISY na program transformacji FRUSTRACJI W SATYSFAKCJĘ

Pobierz PDF - 7 wskazówek jak odkryć swoją pasję

Referencje

Author Picture

Polecam program mentoringowy Gabrysi, która jest uważna, autentyczna, wspierająca. Nikogo nie zmienia na siłę. Daje czas, przestrzeń i odwagę żebyśmy odkryły szczęście, które jest w nas�.

Author Picture

Pamiętam naszą pierwszą konsultację – indywidualną. Jak skończyłyśmy, to pomyślałam sobie: „Wow, ta Gabriela w 30 min potrafiła ogarnąć chaos, który miałam w głowie i dała mi wskazówki nie narzucając niczego!” Stawiasz nas do pionu bez przymuszania.

...more
Malwina Stec   
Author Picture

Pamiętam naszą pierwszą konsultację – indywidualną. Jak skończyłyśmy, to pomyślałam sobie: „Wow, ta Gabriela w 30 min potrafiła ogarnąć chaos, który miałam w głowie i dała mi wskazówki nie narzucając niczego!” Stawiasz nas do pionu bez przymuszania. Jestem Ci za to wdzięczna i jeszcze wiele, wiele kobiet będzie, więc rób dalej to, co robisz.

Author Picture

Dziękuję Ci, Gabriela Kuca, że towarzyszyłaś mi w odkrywaniu siebie. Kim jestem teraz? Jestem mamą, która wie, tak autentycznie w środku, że nie musi być perfekcyjna, patrzę na siebie z miłością,

...more
Paulina Ziętek-Jozwa   
Author Picture

Dziękuję Ci, Gabriela Kuca, że towarzyszyłaś mi w odkrywaniu siebie. Kim jestem teraz? Jestem mamą, która wie, tak autentycznie w środku, że nie musi być perfekcyjna, patrzę na siebie z miłością, odnalazłam pasję i to niejedną! Odkryłam swoje potrzeby, nawet te, które drzemały w środku i nie były widocznie na pierwszy rzut oka, uporządkowałam swoje wartości. Jestem teraz w pełni szczęśliwa, spójna i poukładana wewnętrznie. Ogromną moc miała również grupa dziewczyn z kursów i z grupy mentoringowej - czułam się wśród nich jak w gronie najlepszych kumpeli, którym można powiedzieć wszystko i mieć pewność, że nie zostanie się osadzoną czy ocenioną.

Author Picture

Seria sesji, jaką miałam przyjemność odbyć z Gabrielą,była fantastyczną przygodą. To co mi zapadło w pamięć to szacunek dla mojej historii i opowieści. Gabi, profesjonalnie podążała za sprawami ważnymi dla mnie,

...more
Joanna Cor   
Author Picture

Seria sesji, jaką miałam przyjemność odbyć z Gabrielą,była fantastyczną przygodą. To co mi zapadło w pamięć to szacunek dla mojej historii i opowieści. Gabi, profesjonalnie podążała za sprawami ważnymi dla mnie, ze spokojem towarzysząc przy bardzo trudnych odkryciach. Zawsze bowiem może zadziać się coś niespodziewanego, ważne aby coach potrafił w tym wesprzeć klienta i zorganizować mu "miękkie lądowanie", wyprowadzić do obecnej rzeczywistości. Tą sztukę Gabi ma idealnie opracowaną.

Author Picture
Website   

Gabriela to Kobieta z niekończącymi się pokładami energii, która wyzwala w innych Kobietach to, co w nich najlepsze. Wierzy w to, że kobiety mają siłę i potrafią z niej korzystać.

...more
Pani Swojego Czasu - Ola Budzyńska    Website   
Author Picture

Gabriela to Kobieta z niekończącymi się pokładami energii, która wyzwala w innych Kobietach to, co w nich najlepsze. Wierzy w to, że kobiety mają siłę i potrafią z niej korzystać. Pełna pasji i zaangażowania potrafi wzbudzić pasję w innych. Jest przesympatyczną ciepłą, uważną i mądrą osobą, która będzie Cię wspierać w znalezieniu swojej kobiecej drogi.


Archiwum

Najnowsze wpisy